Sport má v krvi. Beckhamův syn si zahrál tenis s Wozniackou

- Jan Vojkůvka

Patnáctiletý Romeo Beckham, syn bývalého slavného fotbalisty Davida Beckhama, má zkrátka sport ve své krvi. Narozdíl od svého otce ho však nehranuly fotbalové pažity, ale tenisové dvorce. Svůj potenciál ukázal v pondělí během rozehrávky se světovou dvojkou Caroline Wozniackou.

Mladý Romeo Beckham tenisově roste i za dohledu nejlepších tenistů světa. Poté, co sdílel kurt s Grigorem Dimitrovem či Andym Murraym, si zahrál také s vítězkou Australian Open a bývalou světovou jedničkou Caroline Wozniackou, která pořádně prověřila jeho dovednosti s raketou.

 

Fun hitting with @carowozniacki ??

Příspěvek sdílený RomeoBeckham (@romeobeckham),Dub 2, 2018 v 7:04 PDT

Na svém instagramovém účtu zveřejnil Beckham krátké video, ve kterém posílá na Wozniackou prudké forhendy středem sítě. Při porovnání tohoto příspěvku s videem, které zveřejnil během tréninku s Dimitrovem, je jasně patrný jeho progres, kterým za devět měsíců prošel.

Jeho otce, Davida Beckhama, možná může trochu mrzet, že si patnáctiletý Romeo nevybral jako svůj vysněný sport fotbal, ale při pohledu na zdatné údery ho přeci jen může hřát u srdce, že sportovci v jeho rodině nevymřou.

 

Thank you @grigordimitrov best day ever!!!!!!!!

Příspěvek sdílený RomeoBeckham (@romeobeckham),Čec 1, 2017 v 5:51 PDT