Nadal nechce děti, přítelkyni opustil

- Radek Štohl

Rafael Nadal a Maria Francisca Perello již nejsou spolu. Po téměř třináctiletém soužití se Nadal rozhodl se svoji krajankou rozejít, přestože se v posledních týdnech spíše spekulovalo o svatbě. Podle nejnovějších informací se oba Španělé spolu rozcházejí v míru a i nadále budou přáteli.

Nadal začal se stejně starou partnerkou randit již v roce 2005. V té době je měla seznámit Isabel, sestra Marii, která údajně slavný pár dala i dohromady.

Začátky vztahu se jim dařilo velmi dlouho tajit, jejich románek vyšel najevo až ve chvíli, kdy je jeden z novinářů spatřil při dovádění na pláži.

Jinak však bylo o dvojici známo, že si své soukromí chrání. Pokud už je fanoušci někde potkali, většinou se jednalo o nějakou akci. Maria Francisca Perello – známá také jako Xisca – se navíc od ostatních drahých poloviček na turnajích moc neobjevovala.

Známá dvojice se ani po třináctiletém vztahu nevzala, dokonce i spekulace o zásnubách velmi rychle utichly. A tak možná pro některé nebylo úplným překvapením, když se od nedělního rána začaly šířit spekulace o jejich rozchodu.

Podle několika na sobě nezávislých zdrojích šla veškerá iniciativa ze strany Rafaela Nadala, bývalý první hráč světa se údajně chce ryze soustředit na tenis a po návratu ze zdravotních patálií znovu bojovat o grandslamové tituly.

Xisca naopak měla touhu se stát matkou a založit se španělským hráčem rodinu. To se ale dnes již bývalé a populární dvojici nepodaří. I přes danou skutečnost by však měli spolu zůstat v blízkém kontaktu a zůstat přáteli.

A pokud vás celá novinka zarmoutila, nemusela. Stali jste se totiž součástí nedělního aprílu.