Tomic zase v průšvihu? Zapletl se do zdrogování dívek v baru

- Jan Vojkůvka

Když se někde objeví australský tenista Bernard Tomic, stává se pravidlem, že to zavání průšvíhem. Tentokrát je v tom sice nejspíš nevinně, avšak ve velkém problému je jeho doprovod, který s ním vyrazil do nočního klubu v Gold Coast. Po návštěvě The Bedroom Nightclub skončilo několik dívek v nemocnici.

Tomic se do nočního klubu vydal se svými kumpány minulý víkend a podle dostupných informací se stal svědkem situace, kdy jeden z jeho kamarádů házel dívkám drogy do pití. To mělo za následek hospitalizaci několika žen.

Jednadvacetiletá Paige McCarthyová si je, dle své výpovědi, stoprocentně jistá, že vše způsobil jeden z kamarádů tenisové hvězdy, která se do známého australského baru vydala. Informaci přinesli její rodiče, kteří na sociálních sítích obvinili jednoho z Tomicových přátel, který má být za incident odpovědný.

McCarthyová, která v klubu pracuje, byla nalezena na toaletě, kde podle dostupných informací zkolabovala právě poté, co vypila pití s vhozenou neznámou drogou. Nebyla přitom jedinou. V nemocnici skončilo několik dalších dívek, které v baru v onen večer byly a podle jejich vyjádření rovněž byly v kontaktu s pachatelem.

Incidentem se kromě vedení nočního klubu zabývá také policie v Queenslandu. V současné chvíli neexistují žádné důkazy, že by Bernard Tomic byl do incidentu nějak zapleten. V případu zatím figuruje jako svědek.