Češky na focení WTA: Krásná Vondroušová, Plíšková ukázala nový outfit

- Jakub Slunečko

Před startem turnaje v Indian Wells se nejlepší tenistky světa posadily do křesla maskéra a pak zapózovaly před fotografy. Speciální focení mezinárodní ženské tenisové federace má ukázat světové hráčky z trochu jiného úhlu. V blescích fotoaparátů ukázaly svou krásu také české tenistky.

I když fotografie oficiálně ještě nebyly nikde zveřejněny, na sociálních sítích už se některé z nich dostaly. Pochlubily se jimi i samy české tenistky. Třeba osmnáctileté české naději Markétě Vondroušové to na fotografiích pořádně sluší.

 

??

Příspěvek sdílený Markéta Vondroušová (@marketavondrousova),Bře 6, 2018 v 5:03 PST

Tenistky si nechal svůj klasický herní outfit, před tím si je ale ve velkém foto stanu vzaly do parády maskérky a kadeřnice. Pak se postavily před velké černé plátno, kde předvedly různé pózy – od vážných pohledů do kamery přes úsměvy až po simulaci tenisových úderů. Na fotografa se takto pěkně usmála třeba Petra Kvitová.

Nejvýše nasazená Češka Karolína Plíšková zase před fotografy ukázala svůj nový slušivý outfit – na kurtech bude nastupovat v modrém setu od firmy Fila.

„Naším cílem je zachytit unikátní osobnost a styl každé hráčky. To nám pomůže vyprávět jejich příběh v médiích nebo marketingu,“ řekla Heather Bowlerová z WTA. Celkově se takto v Indian Wells dostalo před fotografy asi 100 tenistek, na focení se potkaly i kamarádky Andrea Sestini Hlaváčková s Bethanií Mattekovou Sandsovou.