Nejkrásnější tenisové hřiště? Zverev s Thiemem si zahráli na pobřeží Acapulca

- Jan Havlovic

Pořadatelé turnaje v mexickém Acapulcu si připravili pro Dominica Thiema a Alexandera Zvereva vskutku neobyčejný zážitek! Oba hráči světové desítky si zahráli na krásném tenisovém hřišti na pobřeží Tichého oceánu za zvuků klasické mexické hudby. „Jeden z mých nejlepších zážitků,“ rozplýval se Rakušan Thiem.

V loňském roce pořadatelé turnaje v Acapulcu dopřáli Tomáši Berdychovi a Američanu Samu Querrymu tenis na plovoucím pontonu, nyní si vybrali dvojici talentovaných tenistů – Alexandera Zvereva a Dominica Thiema. Oba hráči nasedli do helikoptéry, která je dopravila na pobřeží Tichého oceánu v Acapulcu do krásného amfiteátru s výhledem na moře.

Na malém tenisovém kurtu si hráči světové desítky krátce zahráli, to vše za zvuků klasické mexické hudby. „Je to úžasné,“ komentoval nevšední zážitek Zverev.

„Během turnajů máme mnoho skvělých akcí, ale tahle byla jedna z těch nejlepších,“ pochválil Thiem práci pořadatelů turnaje v Acapulcu.

Na jihu Mexika se mezitím již naplno rozběhl turnajový pavouk. Thiem se Zverevem zatím proplouvají turnajem bez zaváhání, když po dvou výhrách postoupili do čtvrtfinále. V případě vítězství by se oba mohli střetnout ve vzájemném zápase v semifinálovém duelu.