Nová láska na obzoru? Šarapovová randí s britským milionářem

- Redakce

Štěstí ve hře chce Maria Šarapovová konečně propojit i se štěstím v lásce. Zdá se, že ruská tenisová superhvězda dokázala získat srdce jednoho z nejžádanějších svobodných mužů ve staré dobré Anglii – zakladatele aukční síně Paddle8 Alexandra Gilkese.

Střípky spekulací nad tím, s kým Šarapovová v současnosti randí, se začínají skládat dohromady poté, co spolu ruská tenistka a Gilkes dorazili na letiště v Los Angeles.

Jejich příchod neunikl ani místním bulvárním fotografům, kteří okamžitě zaplnili světová média a sociální sítě sérií fotek, na kterých zaznamenali společný příchod dvojice i následnou situaci, kdy ruská tenistka telefonovala a Gilkes trpělivě čekal, až dohovoří. Podle dostupných informací poté oba odletěli stejným letadlem.

Šarapovová ve svém životě zažila již mnoho vztahů, které ale zatím šťastný konec neměly. S bulharským tenistou randila několik let, než se v roce 2015 náhle rozešli.

Ruska ovšem, jak je jejím zvykem, na sobě nedala znát žádné pocity a opět nedovolila nahlédnout do svého osobního života. Zda skutečně vzniká nová romance mezi ruskou tenistkou a britským milionářem tak ukáže až čas.