VIDEO: To se jen tak nevidí! Hlaváčková s parťákem neuvěřitelně zazdili mečbol

- Redakce

O semifinále Australian Open ve smíšené čtyřhře přišla Andrea Sestini Hlaváčková těžko uvěřitelným způsobem. Spolu s parťákem Rogerem-Vasselinem měli v supertiebreaku mečbol, který Hlaváčková výbornou smečí proměnila. Jenže při tom jí vypadla z ruky raketa, která se dotkla sítě dřív, než byl zápas ukončen. Celá situace je o to kurioznější, že Hlaváčková s Rogerem-Vasselinim následně celé utkání ztratili. Podívejte se na video.

Opravdu nevšední okamžik se udál za stavu 9:8 v rozhodujícím supertiebreaku. Hlaváčková s Rogerem-Vasselinim měli mečbol, soupeřící duo Makarovová, Soares skvěle zatlačili a běželi na síť pro snadnou smeč. „Já, já, já,“ zakřičel si Roger-Vasselini ve chvíli, kdy už byla česká tenistka napřažená k úderu.

Smeč byla sice bezchybná a soupeři na míček nemohli dosáhnout, jenže Francouz nedokázal zabrzdit pohyb a ťukl do rakety Hlaváčkové. Tenisové náčiní jí vypadlo z ruky, dotklo se sítě a bod tak připadl Makarovové se Soaresem. Ti nakonec supertiebreak otočili a postoupili do semifinále, čímž také Hlaváčkovou s jejím parťákem připravili zhruba o 700 tisíc korun na prize money.

„Nevím, jestli se smát, nebo brečet,“ poznamenala pak Hlaváčková trefně na Twitteru.