Plíšková si chce vzít Hrdličku příští rok. Dojít má i na miminko

- Jan Havlovic

O uplynulém víkendu proběhla ve Vestci charitativní akce Karolíny Plíškové, na které nechyběl ani její snoubenec a manažer v jedné osobě Michal Hrdlička. Zamilovaný pár prozradil, že společnou svatbu plánují až v závěru příštího roku. Potomek zatím během rozjeté kariéry Karolíny Plíškové nepřipadá v úvahu, ale v dlouhodobějším plánu je. „Na miminko budeme ještě minimálně čtyři roky čekat,“ řekl Hrdlička.

Karolína Plíšková s Michalem Hrdličkou tvoří pár již přes dva roky. Zásnuby proběhly na konci června tohoto roku, na veřejnost se tato zpráva dostala až na US Open. „Jsem zasnoubená. Nechtěla jsem se k tomu vyjadřovat a měla jsem aspoň dva měsíce klid a nikdo to neřešil,“ řekla Plíšková v New Yorku v rozhovoru pro náš web. (více ZDE)

Nyní přichází na řadu svatba, avšak o té známá dvojice zatím nechce ani slyšet. „Svatba se plánuje na příští rok, ale teď máme tolik povinností, že si nedokážeme představit, že bychom ji měli plánovat právě teď,“ nechal se slyšet Plíšková v rozhovoru pro portál super.cz.

„Necháváme to volně plynout, ale určitě bychom to příští rok chtěli stihnout,“ plánuje světová čtyřka. „Necháme to v klidu po sezoně, abychom to zbytečně nerozbíjeli. Možná v zimě,“ přibližuje plány známého páru sportovní komentátor.

Po svatbě by Hrdlička s Plíškovou rádi také prvního potomka, avšak oba vědí, že na toho si budou muset počkat vzhledem k rozjeté tenisové kariéře Karolíny Plíškové. „Děti zatím plánovat nemůžeme. Je nám oběma jasné, že na miminko budeme ještě minimálně čtyři roky čekat,“ uvědomuje si Hrdlička.

„Takže prvně svatba, a pak v budoucnu i potomek,“ uvedl Hrdlička v rozhovoru pro Blesk. „Bude to svatba z lásky a ne kvůli miminku,“ ujistila Plíšková závěrem.