22 grandslamů pospolu! Agassi dorazil za Djokovičem a Štěpánkem do Monaka

- Jan Havlovic

V minulém týdnu Novak Djokovič oficiálně oznámil jméno svého nového kouče. Stal se jím Radek Štěpánek, který v týmu dvanáctinásobného grandslamového šampiona doplnil Andre Agassiho. Nyní se tato trojice dala do práce! Slavný Američan dorazil do Monte Carla, aby byl Djokovičovi nablízku a pomohl mu při tréninku.

Úlohy v týmu Novaka Djokoviče jsou jasně rozdány. Radek Štěpánek bude Srba doprovázet na skoro všech turnajích v sezoně a Andre Agassi se připojí k týmu vždy při grandslamech. Bývalý americký tenista nyní ukázal, že chce svému svěřenci pomoci, jak je to půjde.

Osminásobného šampiona zřejmě nebavilo sedět doma v USA, a tak si koupil letenky a vyrazil do Monte Carla. Agassi se připojil k týmu srbského tenisty a společnými silami pracují na tom, aby byl Djokovič co nejlépe připravený na novou sezonu. V Monaku trénují na tvrdém povrchu v hale v Monte Carlo Country Clubu.

Sám Djokovič zveřejnil na svém oficiálním twitterovém účtu fotografii z tréninku s oběma svými trenéry. „Máme toho ještě hodně před sebou, ale pouštíme se do toho s velkým nadšením,“ napsal srbský tenista, který začne novou sezonu na turnaji v Dauhá. Andre Agassi se k týmu znovu připojí pár dní před začátkem Australian Open.