Team Bucie opět pohromadě! Šafářová vyrazila za svou parťačkou do Ameriky

- Jan Havlovic

Opět spolu! Lucie Šafářová vyrazila do Spojených států amerických za svou parťačkou Bethanií Mattekovou-Sandosovou, která se stále zotavuje ze zranění kolene. Sehraná dvojice si užívá společných chvil ve Phoenixu. Obě tenistky se zároveň společně připravují na novou sezonu.

V ženském tenise byste zřejmě marně hledali sehranější dvojici. Bethanie Matteková-Sandsová s Lucií Šafářovou si rozumí jak na tenisovém dvorci, tak i mimo něj. Tvoří zkrátka jeden tým a dle toho vypadají také jejich výsledky. Společnými silami vybojovaly již několik grandslamových trofejí a se sběrem pohárů rozhodně nehodlají končit.

Jejich výborně rozjetou sezonu ukončilo zranění Mattekové-Sandsové, která si ve Wimbledonu ošklivě poranila koleno. Američanka dělá vše pro to, aby se dostala na kurty co nejdříve. Na svém instagramovém profilu zveřejnila video, na kterém se již bez obtíží pohybuje s raketou, což věští její brzký návrat na kurty.

Šafářová vyrazila za svou kamarádkou do amerického Phoenixu, kde si užívají společných chvil. Obě tenistky zároveň pilují fyzickou kondici v jednom z místních fitness center. Nezbývá než doufat, že oblíbený Team Bucie uvidíme brzy také v soutěžních zápasech. 

 

#teambucie back together! Finally got to visit Phoenix! ?☀️? @matteksands @breezybri06 #happy #coffeewithlucie

Příspěvek sdílený Lucie Safarova (@lucie.safarova),Lis 28, 2017 v 1:47 PST

 

#WorkItWednesday ? I’ve come a long way ?? #RightLegStrongLeg ?? #GameSetMattek @evoultrafit

Příspěvek sdílený Bethanie MATTeK~SaNDS (@matteksands),Lis 29, 2017 v 8:26 PST