Kráska mezi řvoucími motory. Šarapovová se ukázala na Velké ceně Formule 1

- Johan Čáp

Pach benzínu a spálených gum. Formule 1 v plné své kráse. Na posledním podniku tohoto nejvíce medializovaného seriálu motoristického sportu zavítala i jedna tenisová hvězda. Na Velké ceně Spojených arabských emirátů se totiž objevila pětinásobná grandslamová šampionka Maria Šarapovová. O přízeň samotných pilotů rozhodně neměla nouzi!

Bývalá světová jednička si poslední víkend užila plnými doušky. V době, kdy se médii prohnala zpráva o jejím obvinění z realitních podvodů v Indii, zamířila relaxovat na poslední letošní Grand Prix Formule 1. V metropoli Spojených arabských emirátů se díky tomu potkala i s velkými osobnostmi tohoto seriálu.

Kromě Australana Marka Webbera si užila sponzorské aktivity s Niko Rosbergem,  loňským šampionem, který se hned po svém životním úspěchu rozhodl ukončit kariéru.Ruska nebyla na Velké ceně náhodou, se sponzorem stáje Mercedes firmou UBS je vázana kontraktem.

Ve svém volnu se ale dostala i ke kulturnímu vyžití, když navštívila nově otevřenou pobočku muzea Louvre. Nicméně pojmy Šarapovová a motorismus jdou spolu dohromady, tento rok se dopingem postihnutá ruská tenistka objevila třeba i na motoristickém svátku 24 hodin Le Mans.

 

8mm vintage ?vibes

Příspěvek sdílený Maria Sharapova (@mariasharapova),Lis 25, 2017 v 7:20 PST