Williamsová se bude ve čtvrtek vdávat! Místo svatby tají

- Jan Vojkůvka

Svůj velký den má před sebou americká tenistka Serena Williamsová. Už ve čtvrtek řekne v New Orleans „ano“ svému snoubenci Alexisi Ohanianovi. Williamsová si vezme spoluzakladatele společnosti Reddit necelé tři měsíce po narození jejich dcery Alexis Olympie.

Williamsová s Ohanianem jsou zasnoubeni od loňského prosince a od té doby nabral jejich společný život na obrátkách. Poté, co Američanka ovládla v lednu Australian Open, prohlásila, že čeká prvního potomka šťastného páru. Když se v září Alexis Olympie narodila, pustila se dvojice také do přípravy veselky.

Tu Williamsová se svým snoubencem pečlivě tají a deníku Daily Mail se podařilo získat jen střípky informací ohledně plánované svatby. Údajně by se měla konat v Muzeu současných umění v New Orleans a při obřadu by mělo být přítomno až 250 hostů. Mezi nimi i spousta celebrit jako Beyoncé, Jay Z, televizní hvězda Kris Jennerová nebo přítelkyně prince Harryho.

Ani hosté ale neznají příliš podrobností a o skutečném místě sňatku se dozví až ve čtvrtek ráno. Williamsová s Ohanianem se snaží místo pečlivě tajit zejména z toho důvodu, aby je nerušila média.

Samotná svatba, která vyjde údajně na více než milion dolarů, bude mít také svá specifika. Hosté si nesmí s sebou přinést mobilní telefony ani kamery, jelikož exkluzivní práva na fotografie ze svatby získala šéfredaktorka časopisu Vogue Anna Wintourová, se kterou má Williamsová velmi dobré vztahy.

Americká tenistka, která se chce v lednu vrátit na tenisový okruh, aby obhajovala titul z Australian Open, se dle zdrojů blízkých páru na svatbu nesmírně těší a s Alexisem si splní svůj sen, ať to stojí, co to stojí. Za tím účelem najali nejlepší z nejlepších, aby pro ně připravili obřad a následnou oslavu, na kterou nikdy nezapomenou. O to se má postarat slavný plánovač svateb Preston Bailey.