Další pohár na poličku! Hlaváčkové dorazila trofej Martiny Navrátilové

- Jan Havlovic

Už ji má doma! Andrea Hlaváčková se konečně dočkala trofeje Martiny Navrátilové za nedávné vítězství ve čtyřhře na Turnaji mistryň. V Singapuru se z vítězství radovala společně s Maďarkou Tímeou Babosovou. Hlaváčková o doručení slavné trofeje informovala na svém oficiálním facebookovém profilu.

Byl to pro Hlaváčkovou před dvěma týdny velký den, když na Turnaji mistryň získala jednu z nejcennějších trofejí ve své kariéře. Po titulech z French Open a US Open získala turnajový vavřín i na „pátém“ grandslamu sezony. Společně s Maďarkou Tímeou Babosovou převzaly po svém vítězství přímo na kurtu originální trofej Martiny Navrátilové. Tato trofej však byla určena pouze pro účely slavnostního ceremoniálu.

Hlaváčková si na repliku vítězné trofeje musela pár dní počkat. Nyní už je však v bezpečí u své majitelky. Aktuálně nejlepší česká deblistka se na svém facebookovém profilu pochlubila videem s nablyštěnou trofejí za vítězství na Masters. 

„V Praze mám nádherné poličky plné grandslamových trofejí. Masters půjde na stejnou poličku,“ prozradila Hlaváčková v rozhovoru pro náš web před dvěma týdny.

Trofej z Turnaje mistryň už se vyjímá na svém místě a pro Hlaváčkovou již pomalu startuje další sezona, kterou zahájí předsezonní přípravou. Plzeňská patriotka by měla v příštím roce nastupovat po boku Číňanky Čchan, avšak na oficiální potvrzení této spolupráce stále čekáme.