Exhibice Murrayho s Federerem bude vysílána na Facebooku

- Jan Vojkůvka

Pokud nemůžete být v úterý 7. listopadu ve skotském Glasgow nebo u televizních obrazovek, už nemusíte zoufat. Pikantní exhibiční klání mezi Andym Murraym a Rogerem Federerem totiž bude přenášeno na Facebooku. Informaci sdělil na svém profilu britský tenista.

Ačkoliv Andy Murray předčasně ukončil sezonu kvůli problémům s kyčlí a od Wimbledonu nehrál, exhibiční duel proti Rogeru Federerovi nezrušil. Před závěrečným Turnajem mistrů se tak tenisovým fanouškům představí i bývalá světová jednička, jež letos bude v Londýně chybět.

„Chci oznámit, že Andy Murray Live bude příští týden živě přenášeno na Facebooku,“ napsal Murray svým fanouškům. „Už se nemohu dočkat, až opět budu na kurtu a těším se, že budu moci ten pocit sdílet se všemi svými fanoušky po celém světě,“ radoval se Murray.

Utkání mezi Murraym a Federerem se bude hrát 7. listopadu v SSE Hydro Areně ve skotském Glasgow a začátek utkání je plánován na 20:30. Murray vyzval své příznivci, aby se na Facebook přihlásili už o 20 minut dříve, aby mohli sledovat exkluzivní předzápasový program. Celá akce bude přenášena na facebookovém profilu Andy Murray Live.

Výtěžek z exhibice půjde na konto společnosti UNICEF a také lokální charitativní společnosti.