Týden plný oslav! Po titulu v Singapuru se Wozniacká zasnoubila

- Jan Vojkůvka

Životní týden má za sebou dánská tenistka Caroline Wozniacká. Napřed v neděli vybojovala svou největší trofej v kariéře na Turnaji mistryň a poté v pátek během dovolené oznámila své zasnoubení. Jejím vyvoleným, kterému řekla „ano“, se stal americký basketbalista David Lee.

„Tohle je nejšťastnější den mého života. Řekla jsem ano mé spřízněné duši,“ napsala na svém twitteru Wozniacká, která ke vzkazu připojila i detailní fotografii na obdržený zásnubní prstýnek.

Bývalá světová jednička, která zakončila rok 2017 ziskem titulu na Turnaji mistryň v Singapuru a jako třetí hráčka žebříčku, si bude brát profesionálního basketbalistu Davida Leeho, který je momentálně v NBA bez angažmá, když nevyužil svou hráčskou opci před novou sezonou.

Čtyřiatřicetiletý Lee je držitelem prstenu za titul v NBA z roku 2015 a dvojnásobným účastníkem All-Star. „Řekla ano! Jsem tak nadšený,“ radoval se Lee na svém instagramovém účtu.

Wozniacká je se svým snoubencem na dovolené na Bora Bora ve Francouzské Polynésii, kde si dánská tenistka užívá zaslouženého odpočinku po náročné tenisové sezoně.