VIDEO: Co se mu to stalo s vlasy? Borg pobavil na zahájení Laver Cupu

- David Soumar

S poněkud nevšedním účesem dorazil Björn Borg na slavnostní zahájení pražského Laver Cupu. Před úvodním mačem Čilič – Tiafoe se na dvorci sešli všichni aktéři a kapitáni nastupovali jako první. John McEnroe už čekal na příchod svého protějška. Tomu se však po cestě k síti zelektrizovaly vlasy, čímž O2 arenu kapitán týmu Evropy pořádně pobavil.

„Co se to stalo s vlasy Björna Borga?“ smáli se fanoušci. Kapitán týmu Evropy nastupoval na dvorec k slavnostnímu zahájení Laver Cupu před úvodním zápasem Čilič – Tiafoe. Místo potlesku se ale z tribun začal linout šum a smích. 

Jako první si toho, že něco není v pořádku, všiml kapitán McEnroe. Ten už byl připraven na dvorci vedle nasvícené trofeje pro vítěze Laver Cupu. Na příchod kapitána týmu soupeře reagoval úsměvem a na nevšední účes svého kolegy začal pobaveně ukazovat prstem. Překvapený Borg neměl ani tušení, že se během nástupu na dvorec jeho vlasy nabily statickou elektřinou. 

Po krátké zábavné vložce O2 arena ztichla. Ale jen do té doby, než Čilič vyhrál úvodní míček zápasu a fanoušci se dostali do varu.