Federer trénoval s Berdychem. Od čtvrtka můžete tenisové hvězdy vidět na vlastní oči

- Jiří Vachtl

Roger Federer je v Praze druhý den a kromě mnoha setkání s novináři už stihl v dějišti víkendového klání týmů Světa a Evropy také potrénovat. V úterý dopoledne mu tréninkového partnera dělal jeho spoluhráč Tomáš Berdych.

Švýcarská legenda dnes spolu s Tomášem Berdychem absolvovala první trénink v O2 aréně, kde se od pátku do neděle odehraje premiérový ročník Laver Cupu. Od čtvrtka může tréninky tenisových hvězd vidět na vlastní oči každý.

V 9:00 se totiž vedle vysočanské O2 arény otevře oficiální fanzóna, odkud fanoušci budou moci sledovat tréninky hráčů na sousedním tréninkovém kurtu, který byl za tímto účelem postaven. V průběhu samotného Laver Cupu tam pak budou zápasy promítány živě na velkých obrazovkách. Ve fanzóně si také fanoušci mohou vybrat z nabídky mezinárodních i lokálních jídel a zakoupit upomínkové předměty z Laver Cupu.

Pokud však chcete tenisový svátek vidět na vlastní oči, tak ještě máte šanci. V prodeji jsou poslední vstupenky, které se uvolnily z rezervací. Více informací najdete na oficiálních stránkách Laver Cupu.

V české metropoli je již také většina tenisových hvězd, které se představí od pátku ve vysočanské O2 aréně. V úterý dopoledne dorazil do České republiky také Australan Nick Kyrgios.