FOTO: Serena Williamsová se pochlubila fotkami své malé holčičky

- Jan Havlovic

Necelých čtrnáct dní od porodu se Serena Williamsová poprvé pochlubila na sociálních sítích fotkami své malé holčičky! Americká tenistka se svým snoubencem také na InstaStories oznámili její jméno.

Oznámení o porodu Sereny Williamsové vyvolalo v tenisovém světě velké pozdvižení a na adresu americké tenistky přistálo nespočet gratulací. Nyní, třináct dní po porodu, Serena Williamsová se svým snoubencem Alexisem Ohanianem oznámili na sociální siti Instagram jméno své dcery – Alexis Olympia.

Americká tenisová legenda si nyní dopřává mateřskou dovolenou, avšak jak již před nedávnem avizovala, plánuje brzký návrat na tenisové dvorce. Mladší ze sester Williamsových by se ráda představila již na lednovém Australian Open, kde by útočila na zisk své 24. grandslamové trofeje a zároveň vyrovnání rekordu Margaret Courtové v počtu titulů z turnajů velké čtyřky.

To potvrdil i její trenér Patrick Mouratoglou při gratulaci novopečené mamince. „Přeji brzký návrat na kurt. Máme před sebou ještě hodně práce,“ vyhlíží Francouz návrat své svěřenkyně.

Alexis Ohanian, snoubenec Williamsové, zároveň zveřejnil na svém youtubovém kanálu video mapující dosavadní život své dcery Alexis Olympie. 


Galerie