Zažijte Laver Cup zblízka! Staňte se dobrovolníkem

- Jan Šimek

Do Prahy už brzy dorazí absolutní světová tenisová špička včetně legend Rogera Federera, Rafaela Nadala či nejlepšího českého tenisty Tomáše Berdycha. Důvod je jasný. Pražská O2 arena totiž ve dnech 22. – 24. září hostí premiérový ročník Laver Cupu, který je vskutku unikátní sportovní událostí.

Ani tato velkolepá akce se samozřejmě neobejde bez dobrovolníků, kteří pomohou zajistit plynulý chod Laver Cupu, jehož mediálním partnerem je Tenisový svět, který vám z této jedinečné akce poskytne exkluzivní zpravodajství. V současné době probíhá nábor dobrovolníků především pro zajištění a koordinaci činností v prostorách kolem O2 areny (informování a navigace fanoušků).

Po vstupenkách se jen zaprášilo, tenisové hvězdy bude sledovat kompletně vyprodaná O2 arena, tudíž lze očekávat neopakovatelnou atmosféru a nezapomenutelný zážitek, kterého mohou být všichni dobrovolníci součástí.

Dobrovolníci se naučí novým věcem a získají cenné zkušenosti. Nasají atmosféru špičkové sportovní akce, mohou nahlédnout do zákulisí a potkat zajímavé lidi. Všem dobrovolníkům bude zajištěno občerstvení, oficiální oblečení (triko + čepice) a jmenný certifikát.

Pokud máte zájem pracovat v týmu Laver Cupu a být součásti jedinečné akce na našem území, vyplňte prosím formulář na adrese https://volunteers.lavercup.com/

Pro více informací kontaktujte organizátory na volunteers@lavercup.com


Galerie