VIDEO: Kuriózní skreč! Kristýna Plíšková si nepříjemně poranila prsty o větrák

- Jan Havlovic

Velmi nečekaný konec mělo účinkování Kristýny Plíškové na turnaji v čínském Nan-Čchangu. Pětadvacetiletá tenistka měla utkání proti Japonce Hibinové skvěle rozehrané, avšak v pauze mezi gemy neobratně manipulovala s větrákem a jedna z lopatek jí nepříjemně poranila prsty. Plíšková si tak způsobila zranění, kvůli kterému musela utkání skrečovat!

Případ kurióznějšího zranění přivoděného na tenisovém dvorci budete jen těžko hledat. Kristýna Plíšková byla ve skvělé formě i kondici a nic nenasvědčovalo tomu, že by měla utkání proti Japonce Hibinové skrečovat.

Česká tenistka navíc vstoupila do osmifinálového utkání parádně. Svou soupeřku dokázala v úvodních třech gemech hned dvakrát brejknout a do přestávky mezi gemy vstupovala s vedením 3:0. Při příchodu k lavičce však aktuálně 37. hráčka světového žebříčku zastavila u větráku, aby nastavila intenzitu foukání. Mezitím ji však jedna z lopatek větráku zasáhla do prstu.

Plíšková byla bleskově ošetřena, avšak s tímto zraněním, které si přivodila, nebyla schopna pokračovat ve hře, a tak musela utkání skrečovat. Podle dostupných informací je nyní Plíšková na cestě do nemocnice. Přejeme brzké uzdravení! 

Inkriminovaný moment najdete v čase 0:40.