Tento týden půjdou do prodeje vstupenky na jednotlivé herní bloky Laver Cupu

- Tisková zpráva

Premiérový ročník unikátního tenisového souboje týmů Evropy a Světa – Laver Cup 2017 – se blíží. Tři měsíce před konáním akce, kterou hostí od 22. do 24. září O2 arena v Praze, budou do prodeje uvolněny tzv. single session vstupenky = vstupenky na jednotlivé hrací bloky. Prodej tzv. all event vstupenek na kompletní herní program Laver Cupu byl mimořádně úspěšný. V únoru byly všechny dostupné vstupenky vyprodány za čtyři hodiny.

V tomto týdnu bude k dizpozici pouze velice omezený počet tzv. single session vstupenek = vstupenek na jednotlivé herní bloky, a to pouze vstupenky ve 3. a 4. kategorii v cenových relacích od 990 do 1790 Kč.  Do prodeje bude uvolněno celkem cca 3000 ks na jednotlivé herní bloky.

Druhá fáze prodeje bude otevřená POUZE pro fanoušky, kteří se zaregistrovali resp. se zaregistrují do databáze na oficiálních internetových stránkách akce  www.lavercup.com do úterý 20. června (14.00 hod)

Prodej bude omezen – jeden nakupující může koupit pouze 2 vstupenky.  Laver Cup je unikátní tenisová soutěž týmů Evropy a Světa na počest Roda Lavera, legendárního australského dvojnásobného vítěze Grand Slamu. V týmu Evropy se představí Roger Federer a Rafael Nadal, tým Světa povede Milos Raonic. 

……………….

Co je to Laver Cup? 

Laver Cup je třídenní turnaj, ve kterém proti sobě stojí šest nejlepších hráčů z Evropy proti šesti hráčům výběru Světa. První tři roky bude kapitánem týmu Evropy Björn Borg, tým Světa povede John McEnroe.

Turnaj je pojmenován po tenisové legendě a jednom z nejlepších hráčů všech dob, Rodu Laverovi, který jako jediný vyhrál dvakrát kalendářní grandslam.

Jedinečná forma turnaje umožní, aby se ve dvou týmech představily tenisové hvězdy, které si proti sobě zahrají jak dvouhry, tak čtyřhry.  

Laver Cup se uskuteční v O2 Areně v Praze ve dnech 22. – 24. září 2017. Další ročníky Laver Cupu se budou konat v různých městech Evropy a zbytku světa. Tenisový svátek bude na programu každý rok kromě let, ve kterých se uskuteční olympijské hry. V roce 2018 uvidí Laver Cup Spojené státy.