VIDEO: Bucie slaví titul z Roland Garros další vtipnou scénkou!

- Petr Šístek

Ženská čtyřhra má v současnosti neohrožené vládkyně. Těmi jsou Lucie Šafářová s Bethanií Mattekovou-Sandsovou, které v Paříži ovládly již třetí grandslamový turnaj v řadě. Populární Team Bucie i na tento úspěch zareagoval dalším vtipným videem, které česká tenistka zveřejnila na svém Instagramu!

Bethanie Matteková-Sandsová v něm poklidně spí na pohovce se sluchátky na uších, když se náhle probudí a zapáleně oznámí své parťačce, co se jí právě zdálo. Náplní snu extravagantní americké tenistky bylo, že společně podruhé ovládly Roland Garros. Následuje ovšem záběr na Lucii Šafářovou, která nevzrušeně leští cennou pařížskou trofej a jen nezaujatě pokrčí rameny, což její kamarádku jen utvrdí v tom, že se o sen rozhodně nejednalo! Poté již obě hráčky propuknou v hlasitý smích.

 

#teambucie #chams #rg17 #goofballs #laughing #blondies #having #fun ????✨????? @matteksands @rolandgarros

Příspěvek sdílený Lucie Safarova (@lucie.safarova),Čen 11, 2017 v 10:33 PDT

Bucie si v Paříži došly pro již třetí společný letošní titul a neohroženě vládnou ženskému žebříčku čtyřhry. V případě, že by se jim podařilo triumfovat i za měsíc ve slavném Wimbledonu, tak nejen, že by obě tenistky zkompletovaly kariérní grandslam, ale dokonce by vyhrály již čtvrtý grandslamový turnaj v řadě. Pro Lucii Šafářovou je dosavadním maximem na londýnské trávě postup do čtvrtfinále v letech 2014 a 2015, Bethanie Matteková-Sandsová zde nejdále došla v roce 2010 do semifinále.