Hernych se dnes žení, v Praze si řekne "ano" s dlouholetou přítelkyní

- Jan Vojkůvka

Místo zápolení na dvorcích má dnes Jan Hernych naplánovaný svatební den! Své “ano” si řekne se svou dlouholetou přítelkyní, s níž má dvě děti a konečně nastal i ten slavný den, na který se zejména ženy těší.

Pro Jana Hernycha je dnešní den dalším velkým milníkem v jeho životě. Definitivně totiž spojí svůj život se ženou, s níž si prožil to krásné i to špatné během posledních let v tenisové kariéře. V době, kdy Hernych uvažuje o konci kariéry po letošní sezoně, nastal správný čas k naplnění svazku.

Právě informace o možném konci kariéry svěřil Jan Hernych v rozhovoru pro Tenisový svět a vzhledem k tomu, že rodinný život je pro profesionálního tenistu mnohdy problémový kvůli neustálému cestování z jedné destinace do druhé, tak se, v červenci sedmatřicetiletý, tenista rozhodl oženit právě nyní.

Právě o složitosti rodinného života se rozpovídal v minulém roce krátce po zranění v Newportu, kdy přiznal, že vzhledem k nízkému věku jeho dětí (chlapečkovi jsou 4,5 roku, holčička je ještě mladší) je problémem objíždět turnaje s nimi a jeho přítelkyní.

Obřad proběhne dnes v Praze a redakce Tenisového světa novomanželům přeje, ať je dnešní den pro ně nezapomenutelným zážitkem a láska v jejich srdcích plane navěky.