Druhé rande v Miami? Bouchardová údajně pozvala kluka z Twitteru na Floridu

- Jan Vojkůvka

Čekání na další kapitolu příběhu twitterové romance se blíží ke svému konci! Alespoň tak hovoří kuloáry z okolí kanadské tenistky, které potvrzují, že k další schůzce Genie Bouchardové a Johna Goehrkeho dojde v Miami, kam tenistka údajně svého fanouška a nápadníka v jedné osobě pozvala!

„Další rande bude,“ prohlásila již v únoru Bouchardová v rozhovoru pro TMZ. Nikdo však nedokázal, kdy k oné schůzce může dojít. „Nevím, jestli to myslela vážně, ale doufám, že ano,“ řekl o pár dnů později Goehrke v rozhovoru pro ESPNW. Vše nasvědčuje tomu, že se dočkal. Podle neověřených zdrojů k ní má dojít na probíhajícím turnaji v Miami.

Blížící se rande prozradil jeden z kamarádů Johna Goehrkeho na svém twitteru, který však svůj příspěvek po chvíli smazal a zahladil tak po tajné informaci stopy.

Bylo velkým překvapením, když Bouchardová vyrazila na rande naslepo s dvacetiletým studentem z Missouri, s nímž navštívila v New Yorku utkání basketbalové NBA a týmu Brooklynu Nets. Na vině přitom byla nevinná sázka na Super Bowl, kterou právě Bouchardová prohrála, když přislíbila, že v případě výhry New Englandu půjde s Goehrkem na rande. A svůj slib splnila.

„Jsem šťastná, je úplně normální,“ smála se tehdy Kanaďanka, jež přiznala obavy z toho, kdo se může za pouhou přezdívkou na sociálních sítích vyklubat. Vyklubal se ale sympaťák, který tenistku zaujal. A zdá se, že v Miami přijde také ona kýžená druhá schůzka, po které se vyptávají fanoušci z celého světa.

Mezitím se Bouchardová pilně připravuje na svůj vstup do turnaje v Miami a na Floridě si pořídila nový byt. Luxusní apartmán se dvěma ložnicemi a dvěma koupelnami vyšel 53. hráčku světa na 3,8 milionů dolarů. Fotografie si můžete prohlédnout ZDE.