Pózování nahoře bez prolomilo ledy, prohlásila Bouchardová o focení pro Sports Illustrated

- Jan Vojkůvka

Když se spojí tenisové umění a krása, nabídky se jen hrnou. Své o tom ví i Genie Bouchardová, jež se stala jednou z tváří plavkového vydání Sport Illustrated, tzv. Sports Illustrated Swimsuit Issue. Nervozita, jež ji provázela, by se dala krájet. Ale pak přišlo něco, co prolomilo ledy. „Svlékni horní díl,“ uslyšela...

Jen si to představte. Jdete na pláž, kde vás čeká focení pro jeden z nejznámějších sportovních magazínů světa. Krve by se ve vás nedořezalo, protože ač jste na zájem médií a veřejnosti zvyklí, fotit se v plavkách je přeci jen něco trochu jiného.

Možná i takové myšlenky probíhaly v hlavě kanadské krásce Genie Bouchardové, která se v posledních dnech nestala populární jen díky rande s fanouškem v New Yorku, ale také svou sérií fotek pro SI. A jak podotkla sama tenistka, užila si spoustu zábavy, ale také stresu.

„Byla jsem hodně nervózní,“ přiznala. „Bylo to poprvé, co jsem pózovala nahoře bez, takže to pro mě bylo něco hodně rozdílného. A šlo se na to hned při prvním focení, v sedm hodin ráno, jakmile jsme šli na pláž. Řekli mi 'dobře, bez podprsenky, svlékni ji.'“ smála se Bouchardová. „Špitla jsem 'tak jo.'“


„Ale nakonec mi to pomohlo s nervy, protože potom jsem si řekla, že už vlastně viděli všechno, tak jsem se před fotoaparátem cítila mnohem komfortněji,“ uvedla Bouchardová.

Na akci se potkala se zkušenou modelkou Caroline Wozniackou či Serenou Williamsovou a svůj nevšední zážitek by si s chutí zopakovala, ostatně má co ukazovat. Přiznává však, že focení ji vyčerpalo podobně jako tenisová bitva na dvorci. „Byla to těžká práce, byla jsem hodně vyšerpaná. Vystřídala jsem sedm plavek během šesti hodin. Je to mnohem tvrdší práce než si lidé myslí,“ dodala Kanaďanka.