Twitterová romance pokračuje! Druhé rande bude, potvrdila Bouchardová

- Jan Vojkůvka

Začalo to sázkou a šance byly malé. Jenže život přináší splněné sny a John Goehrke vyhrál rande s Eugenii Bouchardovou, které si oba užili natolik, že románek může pokračovat. Druhé rande bude!

Nevinná sázka na finále NFL, slavný Super Bowl. Bouchardová prohrála a musela na rande. Nelituje. „Bylo to úžasné, on je normální,“ zařila v rozhovoru pro TMZ.

Dvaadvacetiletý Američan zřejmě na mladou hvězdu zapůsobil, a to hlavně vytříbeným chováním. „Já to naplánovala. On mě vyzvedl v hotelu jako gentleman, přijeli jsme sem (Barcleys Center), přinesl mi pěkný malý dárek a užil si zápas,“ rozpovídala se Bouchardová, jež společně s Goehrkem měli lístky do první řady na zápas Brooklynu a Milwaukee. O přestávce dokonce vešli na palubovku a házeli do publika propagační materiály brooklynského týmu.

„Jsem šťastná, je úplně normální,“ smála se Kanaďanka „Doufám, že si to užil a doufám, že to nebylo příliš trapné,“ ujišťovala se. Ač Goehrke skrýval své nadšení ze setkání s tenistkou bravurně, má zážitek na celý život. „Bylo to nejlepší rande,“ rozzářil se. A to nejlepší na závěr... Nebude poslední!


Původně měla obavy, ale nakonec je ráda, že šla. „Obávala jsem se, podívala jsem se na jeho profil na Twitteru po prohrané sázce a na obrázku byl Tiger Woods. Říkala jsem si, že je to jeden z těch twitterových fanoušků. Ani nevím, jak vypadá. Co se vlastně stane? Ale nakonec vypadá jako velmi slušný kluk,“ řekla Bouchardová, která potvrdila, že bude druhé rande.

„Samozřejmě,“ řekla bez zaváhání. Co na to její přítel, kterým má být hokejista Jordan Caron? Nezačne žárlit?


Galerie