Den D pro šťastlivce z Twitteru. Genie Bouchardová vyráží na slíbené rande!

- Jakub Slunečko

Tenisová kráska Eugenie Bouchardová nedávno slíbila, že půjde na rande s neznámým fanouškem. Celý svět se ptal: Opravdu na to má? Teď to vypadá, že Kanaďanka právě dnes dostojí slibu a potěší jednoho studenta z Missouri schůzkou, na kterou asi nechodí každý týden.

Jestli John Goehrke během středy sledoval Twitter svojí tenisové bohyně, možná měl žaludek až v krku – s ní že mám jít dneska na rande? Eugenie Bouchardová jen před několika hodinami nafotila dosti lechtivé fotky v plavkách pro jeden americký časopis.

V tu chvíli by chtěla jít s mladou Kanaďankou na rande asi většina chlapů, jenže mohl jenom jeden... Bouchardová nedlouho po zveřejnění fotek v plavkách napsala na Twitter: „Náročný den. A potom, večer... jdu na rande.“

Zpráva doplněná mrkajícím smajlíkem odkazuje na to, že Goehrke se právě dnes dočká.

Před deseti dny zkusil štěstí a během Super Bowlu se s Bouchardovou na Twitteru vsadil, že vyhrají New England Patriots. A pokud by se tak stalo, půjdou spolu na rande... Vycházející tenisová hvězda překvapivě zareagovala a souhlasila. Patriots nakonec k údivu většiny sledujících skóre otočili a už to jelo...

Víc než výsledek zápasu se pak probíralo – splní Bouchardová svůj slib? Goehrke už mezitím získal na sociálních sítích svoje vlastní fankluby a doma v Kansas City ho začala vyhledávat média. „Přemýšlel jsem, že by na můj Tweet mohla zareagovat, ale nikdy by mě nenapadlo, že by souhlasila,“ řekl o sázce, která obletěla svět.

Teď to vypadá, že den D opravdu nadešel. Jen škoda, že mladý student nebude moci doma v USA pozvat Bouchardovou ani na skleničku. Ve dvaceti letech mu totiž ještě v hospodě nenalijí. 

Na co se může Goehrke dnes večer těšit, najdete ve fotogalerii.


Galerie