Po synovi dcerka Josefína. Strýcová je podruhé maminkou

- Filip Lefenda

Barbora Strýcová je od neděle dvojnásobnou maminkou. Bývalá česká tenistka přivedla stylově na Den matek na svět dceru Josefínu. Majitelka dvou wimbledonských titulů ze čtyřhry o tom informovala na svých sociálních sítích.

Osmatřicetiletá Strýcová a její dlouholetý partner Petr Matějček se stali poprvé rodiči v září roku 2021, kdy spolu přivedli na svět syna Vincenta.

Strýcová se následně vrátila během loňského roku na skok k tenisu. V rámci rozlučkového turné se představila na vybraných turnajích. Ten poslední odehrála po druhém triumfu v All England Clubu na US Open, kde definitivně ukončila bohatou sportovní kariéru.

Ačkoliv si v deblu zajistila účast na závěrečném Turnaji mistryň, do mexického Cancúnu už se bronzová medailistka z olympiády v Riu de Janeiro nevydala. Naopak se během listopadové dovolené v Dubaji pochlubila fotografií s popiskem „Víňa bude velký brácha“.

Tím se stal definitivně v neděli. „Všechno nejlepší ke Dni matek,“ napsala Strýcová k snímku čerstvě narozené dcerky Josefíny.

Gratulujeme!

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Barbora Strycova🐝 (@barborastrycova)