Stojí za pauzou miminko? Světová pětka reaguje na spekulace o těhotenství

- Filip Lefenda

Pouze do tří turnajů zatím zasáhla v letošní sezoně pátá hráčka žebříčku WTA Jessica Pegulaová. Americká hvězda odehrála poslední utkání na Australian Open, kde již ve druhém kole překvapivě nestačila na Francouzku Claru Burelovou. Následně se odhlásila z obou únorových tisícovek v Dauhá a Dubaji a její fanoušci začali spekulovat o možném těhotenství.

Pegulaová uvedla jako důvod absence na Blízkém východě zranění krku. Ne všichni příznivci tomu ale uvěřili. Na sociálních sítích se začaly šířit zvěsti o tom, že je devětadvacetiletá vítězka čtyř turnajů WTA v jiném stavu.

„Nejsem těhotná. Lol,“ reagovala Pegulaová pobaveně na svém Instagramu, kde přiloženou fotografií z tréninku vyvrátila veškeré fámy.

Pegulová, jež oslaví v sobotu jubilejní třicáté narozeniny, bude příští týden nejvýše nasazenou hráčkou na domácí pětistovce v San Diegu. Do akce se vrátí po pětitýdenní pauze. Při své dosud jediné účasti na turnaji došla předloni do semifinále.

V Kalifornii bude Američanka jedinou účastnicí z elitní desítky žebříčku. Přihlášena byla původně i Karolína Muchová, vinou operace zápěstí se ale odhlásila.