Chce dát nahlédnout pod pokličku. Kyrgios si založil OnlyFans

- Jan Vojkůvka

Australský tenista Nick Kyrgios si pro své příznivce připravil zajímavou, byť trochu kontroverzní novinku. A tentokrát se nejedná o zrovna tenisovou událost. Na sociálních sítích oznámil, že si založil stránku na OnlyFans. Své příspěvky zpřístupnil zdarma pro všechny, nečiní tak s vidinou zisku.

„To není zrovna zpráva, kterou jsem po ránu chtěl číst,“ reagoval jeden z Kyrgiosových fanoušků na sociální síti X po příspěvkem, ve kterém Kyrgios založení profilu na OnlyFans oznámil.

Australan, který má za sebou doslova promaroděnou sezonu, během které odehrál pouze jeden zápas, láká především na to, že bude tvořit obsah, v němž bude zobrazeno vše od zákulisí tenisové kariéry až po každodenní život.

Chci tvořit, produkovat, režírovat a vlastnit obsah. To je budoucnost,“ upozornil Kyrgios

Platforma OnlyFans proslula především jako sociální síť pro dospělé. Řada lidí si na této stránce zakládá profil, na němž zveřejňuje choulostivý, intimní a sexuální obsah, včetně porno videí. Činí tak samozřejmě za finanční příspěvky, nejčastěji formou předplatného.

Byť by se na první pohled mohlo zdát, že na OnlyFans o nic jiného než o sex nejde, pravda je trochu jiná. Samozřejmě jsou lidé, kteří si díky této platformě přijdou na vskutku zajímavé peníze, pokud jim stud je cizí, ale fantazii při tvorbě obsahu se meze nekladou.

A stejně k Onlyfans přistupuje Kyrgios, jenž svůj profil zpřístupnil zdarma.

„Nad založením OnlyFans jsem ani nepřemýšlel. Přináší revoluci v sociálních médiích a já jsem chtěl být toho součástí,“ cituje Kyrgiose deník Independent. „Sportovci se už nemohou objevovat jen na kurtu nebo na hřišti, musíme se ukázat i online. Chci tvořit, produkovat, režírovat a vlastnit obsah. To je budoucnost,“ upozornil.

A co vlastně bude Kyrgios na stránkách „pro dospělé“ zveřejňovat? „Roky jsem komunikoval přímo se svými fanoušky a vím, co chtějí vidět. Samozřejmě tam budou tenisové míčky, tipy, triky a zákulisí, ale také uvidí všechny moje různé stránky. Hraní her, tetování, mou intimní stránku. To je vše na stole a já na tuhle jízdu své fanoušky vezmu,“ dodal.

Kyrgios, který je bývalou světovou třináctkou a momentálně vůbec nefiguruje na žebříčku ATP, mezitím také spřádá plány na návrat na tenisové kurty. Kdy se tak stane, je ovšem otázkou. Očekávalo se, že tak učiní během turnajů v Austrálii, ale pro Australian Open nevyužil svůj chráněný žebříček. Jedinou možností, jak v Melbourne startovat, je už pouze divoká karta.