Důležitá zpráva! Spustili jsme novou verzi webu

- Redakce

Čtvrtek 7. prosince 2023 je významným dnem pro celou komunitu Tenisového světa. Po měsících práce jsme pro vás spustili novou verzi webu, která obsahuje řadu vylepšení včetně modernějšího designu.

Nejdůležitějším obsahem našeho webu jsou články, a proto jsme jejich počet v hlavním výběru zvýšili ze čtyř na šest. V sekci Zprávy nově naleznete vyhledávání a také filtr podle kategorií. Velkou změnu doznalo globální vyhledávání na webu, kde se nově nachází dělení na články, profily hráčů a turnaje.

Všechny části webu jsou díky rozsáhlým úpravám rychlejší. Největší posun nastal u Kalendáře turnajů, který je zároveň přehlednější než dříve. Na variantě pro desktop (notebook/stolní počítač) jsme se zaměřili na pravou lištu, kde nově naleznete zápasy Čechů na turnajích, žebříčky či aktuální turnaje.

Kdo si chce při brouzdání po internetu šetřit oči, ten uvítá novinku v podobě tmavého režimu (nastavíte jej v hlavním menu). Všem uživatelům jistě pomůže k lepší orientaci zbrusu nová mobilní verze webu, odpovídající moderním standardům.

Děkujeme vám za dosavadní přízeň a doufáme, že budete s novou verzí našeho webu spokojeni. Pokud byste narazili na nějaký nedostatek, napište nám prosím na e-mail redakce@tenisovysvet.cz.