VIDEO: Draper slavil, Murray šílel! Britská cesta domů baví internet

- Michal Hladký

Velká Británie v silné konkurenci Austrálie, Francie a Švýcarska obstála a postoupila do vyřazovací fáze Davisova poháru. Oslavy rozhodně nepodcenil jednadvacetiletý Jack Draper, jenž v roli spolujezdce pořádně okořenil Andymu Murraymu cestu domů z Manchesteru. „Ty dnešní děti… A tohle jsem poslouchal tři a půl hodiny,“ napsala bývalá světová jednička k videu na sociální síti Instagram.

Jack Draper odehrál v základní skupině Davis Cupu jen jedno utkání. Nicméně ho zvládl, když Australana Thanasiho Kokkinakise udolal po setech 6:7(6), 6:3 a 7:6(4). O zbytek potřebných bodů se postarali jeho spoluhráči, díky čemuž Velká Británie dokráčela bez jediné prohry do čtvrtfinále.

Přestože toho Draper na kurtu tolik nepředvedl, při následných oslavách se činil. Na videu, které sdílel na svém Instagramu Andy Murray, zpívá ve veselé náladě známou skladbu od The Proclaimers – I'm Gonna Be. A jak jde poznat, Murray se příliš nebavil.

Stojí také za zmínku, že v autě britský benjamínek popíjí pivo. A to přímo španělskou značku Victoria Málaga. Právě v jihošpanělském městě se uskuteční play-off letošního Davisova poháru, a to ve dnech 21. až 26. listopadu.