Rozlučka s Paříží. Djokovičovi tleskal personál vestoje, Šwiateková se hotelu omluvila

- Filip Lefenda

Letošní ročník Roland Garros je minulostí. Svou čtvrtou grandslamovou trofej, z toho třetí z pařížské antuky, vybojovala v sobotu dvaadvacetiletá Iga Šwiateková. Jen o den později přepsal historické tabulky Novak Djokovič, jenž se stal se ziskem třiadvaceti grandslamových titulů novým rekordmanem. Jak se obě hvězdy o pár dnů později s pařížskou metropolí rozloučily?

Novaku Djokovičovi při odchodu z hotelu, ve kterém během turnaje bydlel, přichystali vítěznou uličku. Personál šestatřicetileté legendě bouřlivě aplaudoval vestoje, a to jak v hale budovy, tak i před ní. Staronová světová jednička se zaměstnancům několikrát děkovně uklonila.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Telegraf.rs (@telegraf.rs)

Pařížský Hotel Square, v němž našla dočasné útočiště Iga Šwiateková, uveřejnil fotografii vedení spolu s polskou vítězkou. „Její výjimečná hra a dokonalé odhodlání uchvátilo celý svět. Jsme hrdí, že jsme měli tu čest ji během tohoto legendárního turnaje hostit v našem hotelu,“ gratulovalo se Polce na sociálních sítích.

To šprýmařka Šwiateková se s hotelem definitivně rozloučila až na Instagramu, a to způsobem sobě vlastním. „Omlouvám se za to, že jsem snědla všechny croissanty, a na ostatní hosty tak nezbylo,“ vtipkovala šampionka spolu s fotografií se svou oblíbenou snídaní. „Měla jsem se u vás výborně,“ dodala s poděkováním.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Iga Świątek (@iga.swiatek)