Livesport Prague Open 2023: Předprodej vstupenek začíná už 1. června

- Redakce

V týdnu od pondělí 31. července do neděle 6. srpna se v tenisovém areálu TK Sparta Praha ve Stromovce uskuteční na betonovém povrchu 14. ročník tradičního ženského tenisového turnaje nejvyššího okruhu WTA. Díky své dotaci je nadcházející turnaj největším turnajem roku v České republice. Vloni titul získala a letos ho bude obhajovat Marie Bouzková, v domácím klubu odehraje svůj poslední turnaj v Česku při své rozlučkové sezóně Barbora Strýcová.

Ve čtvrtek 1. června ve 12:00 odstartuje v síti Ticketportal předprodej vstupenek na jednotlivé hrací dny. Cena vstupného na nedělní finále je stejně jako na sobotní semifinálové zápasy 450 korun na konkrétní místa na tribuně, na jednotlivé soutěžní hrací dny od pondělí do pátku bude vstupné do areálu bez nároku na konkrétní místo 300 korun.

Turnajové zápasy se uskuteční na třech soutěžních kurtech v areálu TK Sparta Praha a celodenní nepřenosné vstupné platí na libovolné zápasy. Celodenní vstup na jeden den víkendové kvalifikace je 150 korun. Každý držitel vstupenky má garantované místo k sezení na centrálním kurtu, na hracích kurtech číslo 1 a 2 bude vstup do hlediště do naplnění kapacity tribun. Kapacita centrálního kurtu je nově 2500 diváků. Děti do tří let bez nároku na místo k sezení mají vstup zdarma.

Začátky hracích dnů jsou s výjimkou finále v 11:00, v neděli se začne hrát ve 13:00.

Finální seznam přihlášených hráček bude v souladu s pravidly WTA k dispozici tři týdny před turnajem.

Předprodej vstupenek naleznete ZDE.