Spekulace o možném návratu vzaly za své. Williamsová je podruhé v očekávání

- Jan Vojkůvka

Veškeré naděje zejména amerických fanoušků, že by mohli Serenu Williamsovou ještě vidět na kurtu v ostrém utkání, vzaly za své. Legendární tenistka totiž na newyorském Met Gala potvrdila, že čeká s manželem Alexisem Ohanianem svého druhého potomka.

Jednačtyřicetiletá Williamsová ukončila svou kariéru loni na US Open, kde prohrála ve třetím kole ve třech setech s Ajlou Tomljanovicovou. V rozhovoru pro časopis Vogue mezitím připustila, že nastal čas na změnu a hodlá se plně věnovat rodině. Tehdy také připustila, že by ráda svou rodinu rozšířila.

Přesto v měsících následujících několikrát zmínila, že jí tenis ohromně chybí. Spekulovalo se dokonce o tom, že by si mohla po delším odpočinku ještě zkusit nějaký turnaj zahrát, pokud by se dokázala přemluvit k tréninku.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Serena Williams (@serenawilliams)

Tyto spekulace však nyní vzaly za své. Těsně před začátkem newyorského Met Gala totiž na svém Instagramu napsala jasný vzkaz: „Byla jsem tak nadšená, když nás tři pozvala Anna Wintourová na Met Gala,“ uvedla Williamsová a přiložila fotografii sebe a svého manžela. Tím třetím myslela svého nenarozeného druhého potomka.

Na samotné benefiční akci, která se pořádá každý rok ve prospěch Institutu kostýmů Metropolitního muzea umění v New Yorku, informaci o těhotenství potvrdila.

Williamsová přivedla na svět své první dítě v roce 2017, kdy porodila dceru Alexis Olympii. Pětiletá holčička se tak letos dočká svého prvního sourozence.