FOTO: Speciální načasování. Dvě ukrajinské tenistky oznámily ve stejném týdnu zasnoubení

- Marek Bartošík

Hned dvě ukrajinské tenistky, které byly minulý týden členkami BJKC týmu v kvalifikaci proti Češkám, oznámily svá zasnoubení. Elitní deblová specialistka Ljudmila Kičenoková prozradila radostnou novinku minulou středu, její mladší reprezentační kolegyně Marta Kosťuková se pochlubila zásnubním prstýnkem v sobotu.

Ukrajinky se sice po statečném vzdoru musely smířit s porážkou 1:3 v kvalifikaci Poháru Billie Jean Kingové proti favorizovaným Češkám, alespoň dvě z nich ale mají důvod k úsměvům.

Dvacetiletá týmová jednička Marta Kosťuková sdílela v sobotu na instagramu fotografii, na níž pózuje se svým snoubencem. Snímek byl téměř určitě pořízen ještě v Kyjevě, kde se tenistka nacházela předtím, než odcestovala na kvalifikaci BJKC do tureckého Beleku.

Stejnou novinku ohlásila také třicetiletá Ljudmila Kičenoková, jež se jako deblová specialistka v Beleku do hry nedostala (závěrečná čtyřhra už se za rozhodnutého stavu nehrála). Tenistka z Dnipra tvoří pár s trenérem Stasem Chmarským, jenž byl také členem ukrajinské výpravy na kvalifikaci BJKC.

Není divu, že spolu obě čerstvě zasnoubené ukrajinské hvězdy v Beleku zapózovaly a daly světu na odiv své zásnubní prstýnky.