FOTO: Společně po osmi letech. Bouchardová oslavila narozeniny s dvojčetem v plavkách

- Jan Vojkůvka

Kanadská tenistka Eugenie Bouchardová na tom není v posledních letech tenisově zrovna ideálně. Herně se i kvůli neustálým zdravotním patáliím trápí, loni dokonce spadla do druhé tisícovky světa a momentálně se nachází ve čtvrté stovce. I kvůli tomu si po dlouhých osmi letech našla čas, aby své narozeniny oslavila se svým dvojčetem Beatrice.

Beatrice a Eugenie Bouchardovy oslavily své 29. narozeniny 25. února. Ač je pojí nerozlučitelné pouto dvojčat, jejich životy nemohly být odlišnější. Genie se stala slavnou tenistkou, světovou pětkou a dokonce finalistkou Wimbledonu. Beatrice naopak studovala a vystřídala spoustu zaměstnání – byla asistentkou, hosteskou, pracovala v televizi...

A pokud jde o společné chvíle, těch kvůli odlišným kariérám ubývalo. Dlouhých osm let dokonce spolu neoslavily společné narozeniny. Naposledy se jim to povedlo, když jim bylo jednadvacet let. Až do minulého víkendu. Své 29. narozeniny totiž konečně oslavily spolu.

A okamžitě vzbudily pozornost. Obě jsou totiž velmi aktivní na sociálních sítích, kde neváhají ukazovat svou krásu. To ostatně bylo v minulosti mnohokrát vyčítáno právě Genie Bouchardové, když se ozývaly hlasy, že se více než tenisu věnuje právě sociálním sítím, kde se prezentuje odvážnými fotografiemi a dělá ze sebe tenisovou modelku.

Nikoho tak nepřekvapí, že půvabné sestry Bouchardovy společnou oslavu svých narozenin oznámily odvážnou fotkou v plavkách. A je nutné poznamenat, že kanadským blondýnkám to vážně sluší.

Do dalšího roku života jim nelze popřát nic jiného, než aby se jim vyplnila všechna přání. A Eugenii zároveň také to, aby se konečně dala zdravotně dohromady a zkusila ještě jednou prorazit také na turnajích WTA. Letos totiž vyhrála jen jeden kvalifikační zápas v Aucklandu.