Sestry opět v akci! Kristýna Plíšková okusila kurty na tisícovce v Dubaji

- Filip Lefenda

Kristýna Plíšková se na prestižním podniku WTA v Dubaji vrátila na kurt! Zatím ne v roli aktivní hráčky, nýbrž tréninkové parťačky sestry Karolíny. Své dvojče přijela do Spojených arabských emirátů podpořit i s malým synem Adamem, jenž přišel na svět loni v květnu.

Bývalá světová jednička Karolína Plíšková vstoupí do turnaje pondělním derby proti krajance Markétě Vondroušové. A právě její levácký servis jí měla při tréninku simulovat sestra Kristýna.

Někdejší 35. tenistka žebříčku vyhrála během své dosavadní kariéry jeden singlový titul WTA a dalších deset přidala na okruhu ITF. Dosud poslední utkání odehrála na konci předloňského září v kazašském Nur-Sultanu.

V prosinci 2021 pak někdejší čtvrtá juniorka světa oznámila, že čeká spolu se slovenským fotbalovým obráncem Dávidem Hanckem narození prvního potomka. V únoru loňského roku přetavili oba jmenovaní více než dvouletý vztah v manželství. Další šťastná chvíle pak přišla v květnu, kdy se hvězdnému sportovnímu páru narodil syn.

Sama Kristýna Plíšková dosud žádné informace o plánovaném návratu do turnajového kolotoče nezveřejnila. Ze cviku ale podle všeho nevyšla ani na „mateřské“. Její dvojče si společný sparing pochvalovalo. „Má krutou zatáčku,“ zhodnotila obdivně Karolína.