FOTO: Před turnajem v Dauhá tradiční párty. Jak to slušelo (nejen) Češkám?

- Marek Bartošík

Ještě než začal prestižní turnaj kategorie WTA 500 v katarském Dauhá, uskutečnila se tradiční hráčská párty. Na červený koberec se vydala řada tenisových hvězd, mezi nimi i Češky Petra Kvitová a Barbora Krejčíková, světová jednička Iga Šwiateková z Polska nebo Francouzka Caroline Garcíaová. Díky oficiálnímu fotografovi WTA a jeho twitterovému účtu Jimmie48 Photography si můžete tuto párty alespoň obrazově vychutnat.

Na červený koberec v Dauhá zavítala nejlepší tenistka současnosti Iga Šwiateková, která bude obhajovat loňskou trofej. Jednadvacetiletá Polka, jež má v prvním kole volný los, se objevila na párty v dlouhých černých šatech.

Stejnou barvu – ovšem s jiným střihem – zvolila Petra Kvitová, která v Kataru triumfovala předloni. Česká lvice vstoupí do turnaje duelem proti Číňance Šuaj Čang.

Na tmavě modrou „vsadila“ Barbora Krejčíková, která už v Dauhá bohužel po těsné porážce s Veronikou Kuděrmetovovou skončila.

Na hráčskou párty dorazily také vítězka posledního Turnaje mistryň Caroline Garcíaová, lotyšská ranařka Jelena Ostapenková, bývalá světová jednička Viktoria Azarenková, 11. hráčka žebříčku Veronika Kuděrmetovová, ukrajinská kráska Dajana Jastremská a americký „tým“ ve složení Desirae Krawczyková, Jessica Pegulaová, Madison Keysová a Coco Gauffová.