Deblista Jebavý je otcem. S manželkou přivítali na světě malého Romana

- Jan Vojkůvka

Český deblista Roman Jebavý se na sociálních sítích pochlubil s narozením svého prvního potomka. V pátek ráno se jeho manželce Beatě narodil syn Roman.

Aktuálně 91. deblista světa má za sebou poměrně pestrý a perný měsíc. V první polovině prosince se oženil s přítelkyní Beate Parýzkovou, následně si odskočil odehrát pár zápasů v české extralize a pak už netrpělivě čekal na narození svého prvního syna.

Malý Roman spatřil světlo světa v porodnici na Vinohradech v pátek 6. ledna ráno. A hrdý otec se s radostnou novinou svěřil na svých sociálních sítích: „Tak vás zdraví Romíno Džebavý junior. Vážím 3600 gramů a měřím 49 cm. Doufám, že budu hezký po mamince a ďábel po taťkovi. Maminka i já jsme v pořádku,“ napsal k přiložené fotografii.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Roman Jebavy (@romanjebavy)

Český tenista kvůli narození potomka výrazně upravil svůj tenisový kalendář a rozhodl se vynechat začátek sezony. Nepředstaví se tak na blížícím se Australian Open, které ovšem vynechal i v minulém ročníku a nepřijde tak o žádné body do světového žebříčku.

V uplynulé sezoně Jebavý vybojoval ve čtyřhře jeden titul na okruhu ATP Challenger Tour v Marbelle a na dalších šesti challengerech si zahrál ve finále. Na okruhu ATP bylo jeho maximem semifinále, jehož dosáhl v květnu v Ženevě. Na dalších třech turnajích prošel do čtvrtfinále.