FOTO: Nové dobrodružství! Bývalá světová jednička Bartyová ohlásila radostnou novinu

- Daniel Gargulák, Marek Bartošík

Krásné novinky ohlásila světu na svém instagramu šestadvacetiletá Ashleigh Bartyová. Bývalá tenisová hvězda, která ukončila kariéru loni v březnu, a její manžel Garry Kissick očekávají narození prvního potomka.

„Rok 2023 bude můj nejlepší rok. Těšíme se na nové dobrodružství,“ napsala bývalá australská tenistka. „Origi už je ochraňující velká sestra,“ komentovala dále fotku se svou fenkou, která stráží malé bačkůrky nachystané pro dítě Ashleigh Bartyové.

Oblíbená hráčka ve své kariéře kromě postu světové jedničky vyhrála také třikrát grandslam, v roce 2019 opanovala jako první Roland Garros.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Ash Barty (@ashbarty)

„Chtěla jsem vyhrát Wimbledon. To byl vždy můj sen,“ uvedla Bartyová, když loni v březnu nečekaně ukončila kariéru a vysvětlovala, proč ztratila motivaci nadále pokračovat v aktivní kariéře.

Triumf na Wimbledonu si schovala pro rok 2021, kdy ve finále zdolala Karolínu Plíškovou. Na domácím Australian Open zvítězila v loňské sezóně.

Ve své tenisové kariéře dosáhla všech vrcholů, nyní si s partnerem může užívat zasloužený tenisový důchod a očekávat jiný vrchol, tentokrát v osobním životě.