Kdo že byl těhotný? Televizní Milionář přinesl bizarní tenisovou otázku

- Marek Bartošík

Není příliš výjimečným jevem, pokud se v některé televizní soutěži objeví otázka s tenisovou tematikou. Málokdy se ale vyskytne podobně bizarní úkol jako v pořadu „Chcete být milionářem?“. Jeden soutěžící tam měl rozluštit, která tenisová hvězda během svého těhotenství triumfovala na Australian Open. V nabízených odpovědích se přitom hned třikrát vyskytlo mužské jméno.

Která z těchto tenisových legend jednou ovládla Australian Open, když byla přibližně osm týdnů těhotná? Právě na takovou otázku měl odpovědět jeden soutěžící ve „Chcete být milionářem?“.

Rozhodně se však nejednalo o složitý úkol, jelikož v nabízených možnostech se nacházeli Andy Murray, Serena Williamsová, Roger Federer a John McEnroe. Na bizarní výběr potenciálních odpovědí upozornila mimo jiné bývalá wimbledonská šampionka Marion Bartoliová, jejíž twitterový příspěvek si dosud zobrazilo více než čtvrt milionu sledujících.

Vtipné epizody se chytili také tenisoví příznivci, kteří začali chrlit jednu originální hlášku za druhou. „Pro mě jako tenisového fanouška je to jednoduché! John McEnroe ani Andy Murray nikdy nevyhráli Australian Open. Máte nějaké ponětí, jestli to má být Roger Federer, nebo Serena Williamsová?“ glosoval Quentin Bérard.

„Správná odpověď je Roger. S Rogerem se nikdy nemůžete mýlit,“ hlásil uživatel se jménem Elyas.

Dá se očekávat, že soutěžící na triviální otázku odpověděl správně. Mimochodem Serena Williamsová opanovala už jako těhotná Australian Open 2017, přičemž to byl její třiadvacátý a zároveň poslední grandslamový titul ve dvouhře.