FOTO: Rodina se rozrůstá! Wozniacká přivedla na svět synka Jamese

- Daniel Gargulák

Radostnou novinku ohlásila na svém instagramu Caroline Wozniacká. Bývalá světová jednička a její manžel David Lee přivítali na světě své druhé dítě, kluka Jamese. První ratolesti, dceři Olivii, tak přibyl první sourozenec.

„Rodina čtyř. James Wozniacki Lee, narozen 24. října 2022. Všichni jsou zdraví a Olivia už se nemůže dočkat své role velké sestry,“ přivítala nového potomka Wozniacká na sociálních sítích.

Není to přitom tak dávno, kdy nyní už bývalá dánská tenistka definitivně pověsila raketu na hřebík. Svůj poslední zápas sehrála na letošní dubnové exhibici v Kodani, kde porazila Němku Angelique Kerberovou 7:5, 6:4.

„Poslední zápas mé kariéry ve mně vyvolal spoustu nostalgie. Jsem neuvěřitelně vděčná, že jsem si mohla prožít vysněnou kariéru i přes problémy s revmatoidní artritidou,“ neskrývala bývalá světová jednička emoce po své závěrečné tenisové bitvě, ač její kariéra de facto skončila již po Australian Open 2020.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Caroline Wozniacki (@carowozniacki)

Dánská hráčka ve své famózní kariéře opanovala Australian Open 2018 a 71 týdnů zastávala post světové jedničky. Wozniacká se může pyšnit i titulem z Turnaje mistryň 2017, který přidala k celkovým 32 prvenstvím na turnajích okruhu WTA (z toho 30 ve dvouhře).

Nyní si bývalá dánská hráčka může užívat zaslouženého tenisového důchodu plného rodinných radostí s dvěma malými dětmi.