Livesport Prague Open: Rozlosována byla také čtyřhra. Duo H+H čeká poslední turnaj

- Jan Vojkůvka

Hlavní soutěž čtyřhry na Livesport Prague Open bude, kromě jiného, i jednou velkou rozlučkou. Svůj poslední turnaj kariéry na tamních dvorcích odehraje Andrea Sestini Hlaváčková, která si odskočila z mateřské, aby ještě jednou stanula po boku Lucie Hradecké.

Populární duo H+H toho během kariéry zvládlo spoustu. Sestini Hlaváčková s Hradeckou vyhrály grandslamové trofeje na Roland Garros a US Open, celkem spolu ukořistily 14 turnajových titulů a na olympijských hrách v Londýně vybojovaly stříbrné medaile.

Nyní v Praze odehrají poslední společný turnaj, který bude oficiální rozlučkou Andrey Sestini Hlaváčkové s bohatou kariérou. Aby mohla pražskou akci odehrát, odskočila si z mateřské k tréninku a poctivě se na své poslední vystoupení připravovala.

A hned v úvodním kole se bude jednat o pikantní duel. Zkušené deblistky totiž narazí na své krajanky Anastasii Detiuc a Miriam Kolodziejovou.

V hlavní soutěži čtyřhry figurují ještě další čtyři české deblistky a i ty čeká hned v úvodním kole derby, které by se dalo pojmenovat derby budoucnosti. Proti sobě se na dvorci postaví Lucie Havlíčková s Lindou Noskovou a Barbora Palicová s Dominikou Šalkovou.

Los čtyřhry Livesport Prague Open
Flipkensová, Van Uytvancková (BEL) – Lechemiaová (FRA), Santamariaová (USA)
HAVLÍČKOVÁ, NOSKOVÁ – PALICOVÁ, ŠALKOVÁ
Katová (JPN), Murrayová Sharanová (GBR) – Neelová (USA), Sharmaová (AUS)
HRADECKÁ, SESTINI HLAVÁČKOVÁ – DETIUC, KOLODZIEJOVÁ

Linetteová (POL), Wickmayerová (BEL) – Kužmová, Niculescuová (ROU)
Gorgodzeová (GEO), Tomovová (BUL) – Potapovová, Sizikovová (-)
Plipuechová (THA), Rompiesová (INA) – Fominová-Klotzová, Jašinová (-)
Djatčenková (-), Kalašnikovová (GEO) – Chan (CHN), Panovová (-)