Radostná novina! Kristýna Plíšková se stala maminkou

- Michal Hladký

V pondělních večerních hodinách se Kristýna Plíšková podělila prostřednictvím sociálních sítí o radostnou zprávu. Stala se maminkou, když se jí s manželem Dávidem Hanckem narodil syn Adam.

Třicetiletá Kristýna Plíšková si vzala fotbalistu pražské Sparty v únoru letošního roku. Těhotenství a přerušení kariéry pak oznámila vloni v prosinci.

Narození syna Adama doprovodila i řada gratulací ze strany hvězd sportovního prostředí. Novopečeným rodičům poblahopřály tenistky Heather Watsonová, Naomi Broadyová, Markéta Vondroušová a samozřejmě sestra Kristýny – Karolína.

Pozadu samozřejmě nezůstali ani spoluhráči Dávida Hancka, a to ti z pražské Sparty i slovenské reprezentace. Jmenovitě například Róbert Boženík, Lukáš Haraslín či Adam Hložek.

Kristýna Plíšková ve své tenisové kariéře nejvýše vyšplhala na 35. pozici světového žebříčku, největšího singlového úspěchu pak dosáhla v roce 2016, když ovládla turnaj kategorie WTA 250 v uzbeckém Taškentu. Prozatím naposledy se Češka představila na okruhu v říjnu minulého roku na podniku v kazašském Nur-Sultanu.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Dávid Hancko (@davidhancko)

Za celou redakci Tenisového světa gratulujeme a přejeme oběma rodičům i Adamkovi vše dobré!