FOTO: Podruhé maminkou! Šafářová přivedla na svět synka Olivera

- Marek Bartošík

Rodina bývalé tenistky Lucie Šafářové a hokejisty Tomáše Plekance se rozrůstá. Někdejší finalistka Roland Garros a její podobně slavný manžel se můžou radovat ze druhého společného potomka, tentokrát synka Olivera. O šťastné události informovali na sociálních sítích oba nadšení rodiče.

„Malý bráška už je s námi! Vítej v té naší sportovní rodině Oliverku! Jsme moc šťastní, že tě máme!“ napsala na svém instagramovém účtu Lucie Šafářová, která se ve svých pětatřiceti letech stala podruhé maminkou. Oliver má totiž starší sestřičku Leontýnku, narozenou v prosinci 2019.

Poněkud skromnější, nicméně výstižný popisek přidal ke stejné dvojici fotek i stále aktivní hokejista Tomáš Plekanec, za něhož se Šafářová provdala loni v září. „Oliver – Vítej v naší rodině,“ vyznal se na Instagramu devětatřicetiletý hokejista, aktuálně hrající za tým Rytíři Kladno.

K radostné události pogratulovaly populární Šafářové mimo jiné její americká parťačka Bethanie Matteková-Sandsová, dále Barbora Strýcová, Kristýna Plíšková, Magdaléna Rybáriková, Caroline Wozniacká, Flavia Pennettaová, Jelena Vesninová či Sania Mirzaová.

A my se ke gratulacím jako celá redakce připojujeme a přejeme celé rodině vše dobré!

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Lucie Safarova (@lucie.safarova)