Stephensová se na Nový rok provdala za fotbalovou hvězdu

- Filip Lefenda

Z bývalé šampionky US Open je nově vdaná paní. Osmadvacetiletá Američanka Sloane Stephensová vkročila do nového kalendářního roku svatbou s o čtyři roky starším fotbalovým útočníkem Jozym Altidorem. Své „ano“ si hvězdný pár řekl 1. ledna v Miami Beach na Floridě, kde spolu studoval na jedné škole.

Někdejší ženská světová trojka spolu s dlouholetou oporou americké fotbalové reprezentace, v současnosti hráčem klubu Toronto FC, oznámili zasnoubení v dubnu roku 2019. „Oba máme neuvěřitelně bláznivou práci a životy. Je opravdu uklidňující pocit vědět, že i přes veškeré cestování a odloučení máme jeden druhého. Velice se mi líbila symbolika začít nový rok s novým začátkem,“ pravila Stephensová.

Svatby se zúčastnili pouze plně naočkovaní hosté s negativním PCR testem. Vzpomínáno bylo během dne i na nevěstiny prarodiče. Ti zkraje loňského roku zemřeli právě poté, co se nakazili novým typem koronaviru.

„Chtěli jsme si být jistí, že náš speciální den bude pro všechny bezpečný,“ vysvětlila pro magazín People Stephensová. „Soucítím se všemi zamilovanými páry, které jsou vinou pandemie koronaviru nuceny činit obtížná rozhodnutí a musí být neustále flexibilní k měnící se situaci,“ dodala vítězka šesti singlových trofejí.

Svou letošní soutěžní premiéru na kurtech by si měla vítězka US Open z roku 2017 odbýt o víkendu v australském Adelaide. Přihlášena je do kvalifikace a půjde pro ni o jedinou generálku před blížícím se Australian Open.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Sloane Stephens (@sloanestephens)