Kyrgios ukázal novou přítelkyni. Ona vůbec neví, do čeho jde, varuje jeho bývalá partnerka

- Michal Hladký

Australský tenista Nick Kyrgios ve čtvrtek přidal na sociální sítě fotku se svou novou přítelkyní Costeen Hatziovou, což nemohla nechat bez komentáře jeho bývalá partnerka Chiara Passariová. Ta pro server Daily Mail Australia uvedla, že vztahu příliš dlouho nedává. „Ona vůbec neví, do čeho jde,“ řekla.

Vztah mezi Chiarou Passariovou a Nickem Kyrgiosem trval pouze pár měsíců. Dvojice se dala dohromady v červnu letošního roku, a přestože se rozpadla relativně nedávno, tak si australský tenista už stihl najít náhradu.

Jeho novou partnerkou se stala influencerka Costeen Hatziová, přičemž vztah Kyrgios poprvé odprezentoval ve čtvrtek na svém instagramovém účtu.

Reakce jeho bývalé přítelkyně na sebe nenechala dlouho čekat. „Z rozchodu se dostal rychle. Má strach z toho být sám,“ uvedla pro server Daily Mail Australia.

A varovala svou následnici. Myslí si, že vztah Kyrgiose s Hatziovou bude mít podobný průběh jako ten minulý. „Nejdříve vás zahrne svou pozorností a náklonností, aby si z vás později pořád dělal jen srandu.“

Ať už to bude jakkoliv, tak je pravdou, že Nick Kyrgios nový impulz potřebuje. Bývalá světová třináctka se v posledních letech propadla až na 93. příčku světového žebříčku, na titul z okruhu ATP pak čeká od roku 2019.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Nick Kyrgios (@k1ngkyrg1os)