Ostra Indoor Cup 2021: Paulson vyřadil nasazenou pětku. Zahraje si o titul

- Redakce

Ostravský turnaj ITF nabídl v sobotu semifinálové zápasy dvouhry. Andrew Paulson zvládl duel s turnajovou pětkou Remy Bertolou a zahraje si v neděli o titul. Soupeřem mu bude Marvin Möller, jenž vyřadil Martina Krumicha. Deblovou trofej odpoledne vybojovali Filip Duda a Adam Pavlásek.

Andrew Paulson na domácím turnaji ITF v porazil v sobotním utkání nasazenou pětku Remyho Bertolu po setech 6:3, 6:4 a po třech letošních vyřazeních v semifinále si zahraje ve svém prvním singlovém finále.

Dvacetiletý Čech v souboji se švýcarským tenistou odvrátil všech pět brejkbolů a ani jednou si neprohrál podání. Na returnu se naopak prosadil dvakrát.

Ve finále, které se bude hrát v neděli, vyzve nasazenou trojku Marvina Möllera z Německa. Möllerovi se povedlo v sobotu přehrát dalšího z domácích tenistů Martina Krumicha, jehož porazil ve dvou setech 6:2, 6:3.

Duda s Pavláskem slaví deblový titul
Filip Duda s Adamem Pavláskem dotáhli své tažení na Ostra Indoor Cupu až k zisku deblového titulu. Nasazené dvojky v sobotním finále porazili třetí nasazené Miloše Karola a Lukáše Pokorného ze Slovenska ve dvou setech 6:4, 6:4.

Zatímco Duda slaví zisk turnajového titulu v této sezoně poprvé, Pavlásek získal na letos na okruhu ITF už druhý triumf.

Semifinále dvouhry
Marvin Möller (GER, 560.) – MARTIN KRUMICH (742.) 6:2, 6:3
ANDREW PAULSON (764.) – Remy Bertola (SUI, 579.) 6:3, 6:4

Finále čtyřhry
Karol, Pokorný (SVK) – DUDA, PAVLÁSEK 4:6, 4:6