Šťastné chvíle světové jedničky. Bartyová se bude vdávat

- Filip Lefenda

Australská tenistka Ashleigh Bartyová se bude vdávat. Ženská světová jednička zveřejnila na Instagramu fotografii se svým dlouholetým přítelem Garrym Kissickem a zásnubním prstýnkem.

„Budoucí manžel,“ napsala Bartyová během úterý k fotografii, která posbírala na populární sociální síti už více než sto tisíc „lajků“. Termín chystané svatby dvojnásobná grandslamová šampionka ve dvouhře zatím neuvedla.

Pětadvacetiletá Bartyová chodí s o pět let starším Kissickem od roku 2016, kdy se seznámili na golfovém hřišti v Queenslandu. Zkraje minulého týdne, v pondělí 15. listopadu, se pár zasnoubil.

Bartyová nyní přijímá na sociálních sítích četná blahopřání, ať už z řad svých tenisových kolegyň, turnajových organizátorů či nekonečného zástupu fanoušků. Mezi prvními gratulanty byly třeba Simona Halepová, Viktoria Azarenková, Maria Sakkariová či Caroline Wozniacká.

Ashleigh Bartyová vyhrála v roce 2021 celkem pět titulů ve dvouhře. Ten nejcennější zaznamenala v červenci na Wimbledonu, v bojovném finále tehdy přehrála ve třech setech Karolínu Plíškovou. Na tvrdém povrchu si světová jednička podmanila tisícovky v Miami a Cincinnati, k nimž přidala ještě trofej z podniku WTA v Melbourne. Trofej získala Bartyová i na antuce, ve Stuttgartu vyhrála vedle dvouhry i čtyřhru.

Vzhledem k přísným protipandemickým opatřením v australské domovině se rozhodla pro předčasné ukončení sezony. Nestartovala tak např. na podniku v Indian Wells či na závěrečném Turnaji mistryň v Guadalajaře, kde měla obhajovat titul.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Ash Barty (@ashbarty)